Почистване на септични ями

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти

Cleaning of septic tanks

В съвременните домове, канализацията намира начин да остане безвредна. Освен ако не е на тоалетна и да прелива или кранчето в банята да е повредено, няма нищо опасно. Не това е всичко, над, което трябва да обръщаме внимание. И дори да не се отдават темите на водопроводчици, то благодарение на едно натискане на лоста, отпадъците остава извън полезрението и съзнанието ни. До тук добре, но в задния двор, където се намира септичната система нещата са малко по-различни.

У нас само в частните домове и вилни зони има септична система, а третирането на отпадъците в домовете често се оказва голям проблем.

За добрата поддръжка, правилната функционалност и безаварийната работа е нужна редовно почистване на септични ями. С такова се занимава фирма по почистване.

Всичката вода от канализацията в дома се събира в отпадните води и преминава в една тръба. Такава води до септичната яма извън къщата. Когато отпадъчните води от вашите тоалетна, душ, мивки и пералня напуснат дома си, те преминават в една комбинирана система. Най-тежките прахови частици в отпадъците, наречени утайки, потъва към дъното. В горната част на резервоара, мазнини, масла и протеини формират плаващ слой от ръжда и мазнини. В средата е сравнително ясен течен слой, наречен отпадъчни води и мътна вода, в комбинация. Септичните системи са така проектирани, че само поток се отвежда от резервоара към тръби в областта на изтичане с дупки, пробити в тях, които отделят отпадъчните води под земята. Когато тези тръби бъдат запушени поради една или друга причина се налага да потърсим професионална намеса от фирма за отпушване. Преди обаче да е станало прекалено късно предвидете почистване на септични ями. Фирма по почистване на септични ями работи с тясно профилирани препарати, които разграждат всякакви органични отлагания във водата, дезинфекцират и обезопасяват вредните води, за да бъдат добре филтрирани от добра почва. Съществува изобилие от отпадъчни води от органичен материал, който действа като тор. Ето, защо полето за източване обикновено се слави с най-здравословните сегмента на двора. Обикновено външният им дизайн позволява на собствениците да ги наблюдават, преди да се появят сериозни проблеми. Преди да е станало твърде късно за всяко просто решение; преди да се е наложило да похарчите хиляди левове за части и труд научете се да правите редовна профилактика на вашата септична яма. За щастие, по-малката грижа около поддръжка може да се извърви дълъг път и да избегне редица проблеми. За целта наемете фирма по почистване на септични ями.