Специфични

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти

reinboy, специфично почистване от фирмиПочистване на домове, офиси, магазини и обществени помещения, чрез система рейнбоу е гарант за сигурно отстраняване на всякакви замърсявани трупани с времето и обстоятелствата. Съществуват множество специфични услуги по почистване, които предлагат съвременните фирми.

Всеки дома има мебели, които макар и само на няколко години като нови, вече се изискват подмяна. На обществените места захабяването на подове и мебел става дори по-често, в резултат от преминаващия трафик на всякакви хора.

Почистване на терени в обществени сгради и частни домове се извършва от професионални фирми. Такива работя по най-високи стандарти и използват високотехнологични и скъпоструващи машини. Едни от най-популярните сред тях са машините рейнбоу.

Рейнбоу работят, чрез силата на водата, като отстраняват всякакви насъбрани милиони бактерии. С тяхна помощ може да бъде сведен до минимум вероятността да възникне алергия от поглъщане на микроби, а мебели, подови настилки и обзавеждане остават чисти и светли като нови.

Не са малко хората, които периодично изпират меките мебели в дома с помощта на препарати подготвени за целта. Пяната и водата, които се вкарват в матрака, дивана, холната гарнитура, крият голяма опасност, ако не бъдат изсмукани или изсушени. От една страна могат да провокират бактериите, които не виждаме с просто око да навлязат още по на дълбоко в меката част, а от друга страна влагат да се задържи и на повърхността да избие някое ново петно.

Със системата Рейнбоу, няма такава опасност, защото тя е създадена по най-нова технология, която извършва някои действия в едно – изпира, изсмуква и изсушава.

За цялостно почистване на апартаменти, офиси, магазини, фоайета, антрета и други прилежащи на обществени сгради може да се обърнете към фирми по специализирано почистване.

Не е задължително всяка седмица да се занимавате с бърсане на прах, пране на килими, тапицерии и други. Достатъчно е профилактично поне един път на две-три седмици да потърсите услугите на фирма по почистване или да направите абонамент за почистване. По този начин ще имате гарантиран комфорт и блестящ дом.