Почистване след ремонт

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти

cistene mazeИндивидуалното почистване ви подтиква да запретвате ръкави и да се залавяте за голямото чистене след ремонта. Да, но колкото и да ви се иска тази работа да бъде час по-скоро приведена, след дългия ремонт, като, че ли силите не са достатъчни. Дворът на село, вилата, мазето, гаража, таванските стаи. В тях с годините всички събираме какво ли не и все има място да поберат старата секция, сезонните гуми на автомобила, куп джунджурии, неработещи електрически уреди, че дори боя, латекс, кофи със строителни отломки останали от последния ремонт и още и още.

Няма край мръсотията и все по задушевно се чувствате, когато се наложи да влезете помещение останало непочистено след ремонт. Може би е дошло време да поемете глътка въздух като разширите терените и позволите светлината да влиза в гаража, да има място в мазето, където да прибирате велосипеда на детето или да се порадвате на по-ведра обстановка в двора вечер, разпъвайки барбекюто. Почистване след ремонт е услуга, която се предлага от професионални фирми.

Всичко това е възможно, но на първо време запретвайте здраво ръкави и започвайте да изнасяте всичкия боклук и мръсотии. И сега може би повечето ще се измъкнат с оправданието, че нямат време, работата ги притиска през седмицата, а през уикенда не остава миг почивка, отпуската отдавна е предвидена за по-приятни каузи. Бъдете уверени, че искате цялостно почистване след ремонт и какво ли още не.

Вече има фирми, които предлагат почистване след ремонт. Услугата не е скъпа, по възможностите на всеки е и позволява до няколко часа на всеки да е освободил личните пространства за стойностните неща в живота си.