Почистване на домове

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти

dom. pochistvaneОмръзна ли ви да се разкъсвате между служба, семейни задължения и голямото чистене. Искате ли да имате магическа пръчка, с която да преобразите дома само за миг в приказно красиво, свежо и чисто място за живеене. Мислите ли често, как вие с тристайно жилище едва успявате да въдворите ред и какво ли правят хората, които живеят в мезонет или няколко етажни къщи и вили.

Ето накратко и тайната на съвременния човек:

Вече има фирми по почистване на домове, офиси, вили. Те извършват поредица от всякакви домакински и други дейности, с чиято помощ обикновения човек може да се отдаде на по-приятни, любими и забавни дейности.

Защо да прекарвате уикенда в чистене на прозорци, в миене на пода и забърсване на прахта, като за малки отделени средства може да повикате фирма по чистота на домове.

С тяхна помощ ще имате идеално почистени и забърсани от прах мебели; полирани етажерки; подменени и подредени помещения в спалня, кухня, трапезария. Обезпрашаването е момента в седмичното почистване, което отнема доста време, а никак не е приятно. Сега не се налага вие да вършите това, след, като може да повикате фирма по почистване. Всички мебели и стаи ще заблестят, а банята и тоалетната ще са като нови. Наред с това може да се радвате на безупречно прозрачни прозорци и дограма, а щорите, било то външни или вътрешни да върнат естествения цвят.

До тук всичко звучи добре и можем да ви уверим, че това може да е вашата действителност. Във фирми по почистване може да поръчате и прахосмукиране и измиване на подови настилки, меки и твърди. Може да поръчате почистване на осветителни тела, забърсване на входни врати; хигиенизиране на удари и техника и други. Наред с това, ако до скоро е текла строително-ремонтна дейност в дома ви, то нуждата от фирма по почистване ще е огромна. Може да повикате професионалист в дома, за да върнете чистотата и приятното ухание на всяко помещение.