Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
ekaterina

ekaterina

Изграждането на кладенец се приема за един от най-сигурните и икономични варианти на вододобив. Още преди столетия хората открили в този метод множество позитиви . Днес предимствата им могат да се сведат до дузина, сред най-популярните и общи мнения са:

Четвъртък, 12 Април 2018 17:11

Извозване на стар битов отпадък

Отпадъците са нещо много досадно нещо. Те ни преследват и са неизменна част от нашето ежедневие. Има ги навсякъде около нас. Има ги у дома, има ги на работата, има ги по улиците с две думи казано има ги навсякъде около нас. Не знам дали някога сте се замисляли колко отпадъци генерираме всеки божи ден.

Понеделник, 19 Февруари 2018 12:09

Кой и кога изхвърля старо дюшеме и паркет

Дюшемето и паркета са две от най-старите познати настилки. Едни от най-старите и разбира се най-здравите.

Фирми за почистване на жилища от стари мебели предлага разглобяваме големи мебели изнасяне и експортиране.

Днес, да се отървете от стари и големи мебели е много трудна и почти невъзможна задача. В края на краищата, не само трябва да се разглобява и изважда от апартамента, но също така да бъде отведено до специална сметищна площадка, където правилно старите неща да бъдат изхвърлени. За да направите това, ще ви трябва много сила, здраве, помощ от приятели, както и специален транспорт до депото за износ и изхвърляне. Всичко това ще отнеме много време и усилия. Ето защо най-лесният начин да се отървете от старите мебели е да се свържете фирми за почистване на жилища от стари мебели.

Четвъртък, 30 Ноември 2017 19:36

8 неща, които париажанките не носят

Обикновено и вкусно - това е мотото на идеализирания образ на френския моделист. Ако и вие сте почитателка на френската мода и всичко френско, но все още не знаете как да подберете правилния тоалет, аксесоари и маниер, то тук може да научите за нещата, които парижанките не носят.

Реалността, в която живеем е такава, че винаги са били, са и ще бъдат хора, които се опитват да правят бързи пари без сериозни усилия. За съжаление, невинаги сме в състояние да идентифицираме онези, които се опитват да "печелят" за сметка на нашите разходи. Това е особено вярно, когато става въпрос за области, в които не знаем много.

Ето и как да идентифицирате професионалистите по SEO, консултирахме се с фирма лидер на пазара - eXtremeSEO:

Понеделник, 26 Юни 2017 13:59

Тайни в почистването на дома

Може да сте добра домакиня и да успявате да балансирате везните на работа, домакинстване и отглеждане на деца, но знаете ли как да пестите време? Всички знаем, че почистването отнема много от жизнената енергия и силите на всяка жена, затова избрахме някои изпитани трикове, с които да подобрите уменията си в почистването и да намалите времето за него. Така лесно ще се справите с упорити петна, захабени участъци от дома и работата няма да ви тежи. Ето и тайните в почистване на дома:

Ако вече сте приключили с почистването на апартамента, може би следващата спирка е килера? А, знаехте ли, че някои храни, които срещаме ежедневно в кухнята си могат да са по-добри почистващи препарати от всички, онези, които се предлагат в магазина?

Нека ви запозная със списък на топ храните, които действат по-добре от почистващ препарат, а за професионалните задачи потърсете екип от фирма:

Почистване на апартаменти – DEPO.BG

Почистване на мазета и тавани – EVRO5.COM

Прокопаване на вода с ръчен сондаж - EVROSONDA.COM

Много вероятно е вече да имате повечето продукти във своята кухня:

Трудните петна по дъната на саксии се чистят с утайка от кафе – за целта използвайте зърнеста текстура на утайка от кафе, за да отстраните лепкавата част от различни инструменти. Просто изсипете шепа скраб и изплакнете.

Неутрализирайте миризмата на мръсни обувки – дори да ходите с чисти и сухи чорапи в края на деня обувката мирише неприятно. Използвайте тампони напоени с оцет (може да използвате половинка срязан лимон) и поставени върху парче найлон в самата обувка. Така завържете всяка от тях в отделен плик и оставете да престои за една нощ. Миризмата на киселина отнема всички неприятни миризми от обувката, в това число аромата на мухъл.

Избършете петна от прясно боядисване с парче хляб – този порест, недопечен  материал е сигурен начин за почистване на картина, без разяждащи химикали.

Почистете засъхналите петна в микровълновата с парче лимон – отново лимонът се включва в действие. Той е идеален за почистване, както на мазни, така и на лепкави петна. За целта поставете резен в чаша вода и затоплете в микровълновата. Натрийте упоритите петна за около 15 минути, след това избършете.

Почистване на цветни петна от дървена дъска за рязане – най-често такива остават от плодове и зеленчуци, а за да се справите с тях може да ползвате сол. За целта поръсете със сол, след това разтрийте лимон отгоре и изплакнете с вода.

Почистете тесните вази и бутилки с ориз - знаете ли колко е невъзможно да се стигне до дъното на някои вази за цветя или бутилки, особено с ръцете? Следващия път, когато се налага да преобразите дадена бутилка или ваза опитайте с лъжичка сурови зърна в съд и малко топла вода и препарат за измиване на съдове. Това ще помогне и срещу трудни петна.

Чувствате се претоварени, непродуктивни, искате да се свиете около бюрото и никой за нищо да не ви търси. Ако и вие, както повечето прекалявате с работата, прекарвате на работното място твърде много, повече от това да сте у дома, с близките си и почти не остава време, то трябва да се помислите за начина, по който организирате работата и да сте по-продуктивни, за да изкарвате още дълго хляба си.
В момента е много важно не само интелектуалното развити и компетентно справяне с вашите мисли, но и това да бъде визуално приятен видът. В крайна сметка, всеки знае, че се срещат по дрехите и е ескортиран по ума. Чистота играе важна роля във външната форма на човека и по тази причина много дрехи чиято чистотата е от значение. Независимо дали това е костюм, бизнес рокля или облекло за вкъщи. И колко е неприятно, когато и най-приличен костюм им следи от разлято кафе или лека рокля и о клепана със скъпо вино. Какво да се прави? Не просто хвърляте много пари за скъпи химическо чистене и отстраняване на петна, но понякога се налага изхвърляне. Достатъчно е да погледнем в дома и да използваме средства с лека ръка. Ето и кой може още да ни е от полза в: Почистване на дворове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/; Фирма за почистване след смърт: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/; Товарен превози с извозване: http://hamalski.com/mezhdugradski-transportni-uslugi-0888-300-500/. Важно е да се знае съставът и мястото, произход на перната. Бъдете внимателни, ако сте на път да смесите цветни и тъкани. За да не се развали нещо, трябва да се провери етикета. Нека да преминем към най-популярните видове петна и как да се борим с тях. Петна от кафе, какао, шоколад, риба и сосове със светъл цвят на дрехи се почистват с конвенционален глицерол. Загрява се глицерин до 35 градуса и в него се накисва памук последвано от няколко пъти. След 15 минути се изплаква място под течаща вода. Също така за леки материи може да помогне водороден прекис дългогодишни шоколадови петна, накиснати в продължение на 15 минути, след това изплакнете с топла вода. Това е много важно, иначе оставете на място на слънцето на мястото, където може да пожълтяват и се показват. Следа от лак за нокти не е необходимо да се трие с помощта на лакочистител. По-добре е да се направи технически ацетон. Така преди преработката трябва да се мокри с обикновена вода, а след това върху мокра повърхност с помощта на руно, за да сложи ацетон. След като петното изчезне от лака трябва да се изплакне с вода. Да не се използва силно концентриран разтвор веднага. По-добре да се вземат слабо място и се отстранява на етапи, като се повтаря процедурата. Петната от вино могат да бъдат получени чрез смес подготвена от глицерол и яйчен жълтък в равни пропорции и се разбърква. След това сместа се прилага в продължение на 2-3 часа на място. Когато таймерът изтече изплакнете с топла вода. Този метод е ефективен и при петна по плодовете. Петна от йод се чистят с нишесте. Необходимо е да се намокри мястото с вода и се търка петното до изчезването. Може да се ползват и сурови картофи, нарязани на половина и разтрити и нарязани на място. Всички тези инструменти са много достъпни и ефективни, не изискват големи финансови разходи.
Страница 1 от 3