Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Четвъртък, 14 Декември 2017 16:51

Фирми за почистване на жилища от стари мебели

Написана от

Фирми за почистване на жилища от стари мебели предлага разглобяваме големи мебели изнасяне и експортиране.

Днес, да се отървете от стари и големи мебели е много трудна и почти невъзможна задача. В края на краищата, не само трябва да се разглобява и изважда от апартамента, но също така да бъде отведено до специална сметищна площадка, където правилно старите неща да бъдат изхвърлени. За да направите това, ще ви трябва много сила, здраве, помощ от приятели, както и специален транспорт до депото за износ и изхвърляне. Всичко това ще отнеме много време и усилия. Ето защо най-лесният начин да се отървете от старите мебели е да се свържете фирми за почистване на жилища от стари мебели.

Големи мебели задължително трябва да бъдат демонтирани

С експертите на фирмата ще имате решения за бързо и лесно изнасяне на всички стари мебели и възможно най-бързо и ще извършите цялата необходима работа - демонтиране, премахване и транспортиране на стари мебели. Екипът на фирмата е отговорен за високото качество на извършената работа. Предлага лоялна ценова политика, точност и ефикасност.

Какви услуги предлага фирми за почистване на жилища от стари мебели

Всички големи мебели за премахване и отстраняване подлежат на демонтаж!

Разглобяват се шкафове и мека мебел, вградените мебели. Поемат се ангажименти върху работата с всякакви сложности.

Фирми за почистване на жилища от стари мебели има богат опит в разглобяването на всякакви мебели. Сред арсенала услуги има всички необходими инструменти и умения за това. Твърде големите елементи могат да бъдат нарязани на по-малки парчета, за да бъдат лесно отстранени и транспортирани. Има малки части, които се събират в чували. Разглобявайки старата мебел, специалисти по-лесно могат да я изнесат, като оставят чистота и ред след себе си.

Спускане на разглобени мебели от всеки етаж

Какви мебели подлежат на премахване и отстраняване.

Премахването на стари мебели се извършва от товарачи от всеки етаж, както с асансьора, така и без него. Ако има асансьор в къщата, ненужните мебели биват разглобявани до такъв размер, че да могат да се поместят в асансьора. Това ще спести време и пари. Когато мебелите са по-малки или могат да се носят, без да се наложи демонтаж, товарачи ги пренасят по стълбите, което в някои случаи може да се отрази на цената на строителните работи, тъй като височината и броят на етажите бива взет под внимание. Но по един или друг начин, премахването на стари мебели с фирми за почистване на жилища от стари мебели се извършва толкова бързо и безболезнено, както за поръчителя на услугата, така и за наемателите в дома.

Демонтаж на мебели включва в цената износа на мебели!

Машини за транспортиране на стари мебели до депо за отпадъци предлага всякакъв обем услуги.

След изваждането на старите мебели се натоварват на специален товарен транспорт и се транспортират до депо за обезвреждане. В повечето случаи се използват бусове и камиони на фирмата, които да отведат до сметището.

Износът на нашите стари мебели с фирми за почистване на жилища от стари мебели се извършва по специален ред. Фирмата гарантират последваща обработка: http://www.kostovi.bg/pochistvane-apartament-dezifekciya и / или изхвърляне на мебели. По този начин можете да сте сигурни, че вашите мебели няма да замърсят околната среда.

Демонтаж на мебели безплатно!

Фирми за почистване на жилища от стари мебели извършва безплатен демонтаж, отстраняването на професионално ниво и в най-кратки срокове. Служителите на фирмата извършват работа от всяка сложност, колкото е възможно по-точно и възможно най-бързо. Дори разходите за износ на мебели ще ви изненадат. За да поръчате тази услуга, вече можете да се свържете и да направите поръчка. След това ще трябва да изчакате пристигането на екипа от товарачи и камиони и уреждане на всички останали проблеми. Всичко това ви спестява ненужно губене на време и усилия.