Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Четвъртък, 30 Ноември 2017 19:36

8 неща, които париажанките не носят

Написана от

Обикновено и вкусно - това е мотото на идеализирания образ на френския моделист. Ако и вие сте почитателка на френската мода и всичко френско, но все още не знаете как да подберете правилния тоалет, аксесоари и маниер, то тук може да научите за нещата, които парижанките не носят.

Следвайки това просто правило, истински парижки никога няма да позволи при никакви обстоятелства да носи една от тези 8 неща.

1. Ниски фиби

Защо да живеем безпощадно? Ако събитието включва токчета, носете адекватни размери, а не шест сантиметрови модели. Ако ще работите или пазарувате, изберете красиви обувки с ниска подметка - токчета не са необходими изобщо. Защо този неблагоприятен компромис между елегантността и комфорт?

2. Лого

Стилният френски не натрапва марковите неща - огромни лога, бродирани с кристали са напълно извън границите на доброто и злото.

3. Изкуствени тъкани

Дори и най-модерните дрехи от полиестер, найлон ще ви накарат да не сте стилни и красиви, а просто ... потни. Спомняте ли си правилото на един пуловер – естествено. Такъв е модерният плетен пуловер.

4. Дънки с бродерия

Парижките, смятат, че бродираните дънки са само за Боливуд, където изглеждат по-подходящи, отколкото по улиците на модерния град.

5. Спортни панталони

Странно е, че трябва да споменем това, но никой, освен фитнес треньора, не трябва да ви вижда в спортните панталони. И дори тогава, дори и във фитнес залата, за предпочитане са гамаши.

6. Uggi

Думите са излишни.

7. Разголване

Вие не сте 15, нали? Тогава мислете добре кои части от тялото трябва да са на показ.

8. "Дизайнерска", но фалшива чанта

Отношението към фалшива дизайнерска чанта за френски жени е също като за силиконовите гърди: от разстояние изглежда като естествена, но няма да ви спаси от собствените комплекси.

Като цяло, ако жената е поставена да избере само едно нещо от гардероба, което да носи преди края на живота си, това без съмнение би било класическо палто. Зимно яке Амилия: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%BE-%D1%8F%D0%BA%D0%B5-%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD е чудесен вариант за всеки ден

И знаете ли какво? Спазвайки тези правила ще бъдете на седмото небе от щастие!