Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Петък, 01 Юни 2018 14:51

3 неща в СЕО при търсене на сео специалист

Написана от

Реалността, в която живеем е такава, че винаги са били, са и ще бъдат хора, които се опитват да правят бързи пари без сериозни усилия. За съжаление, невинаги сме в състояние да идентифицираме онези, които се опитват да "печелят" за сметка на нашите разходи. Това е особено вярно, когато става въпрос за области, в които не знаем много.

Ето и как да идентифицирате професионалистите по SEO, консултирахме се с фирма лидер на пазара - eXtremeSEO:

1. Ще ви дам първите редове в SERP на Google

Трудно е да се разбере защо такива обещания все още водят доверие сред мнозина. Запомнете завинаги - никой не може да ви гарантира със 100% гаранция за висока позиция в резултатите от търсенето с Google. Освен Google, разбира се. Но вие не сте Google, точно както най-вероятно SEO, която ви обещава.

Насоките на Google за уеб администратори ясно показват, че трябва да се пазите от тези уеб-консултанти и SEO компании, които ви обещават първите редове на резултатите от търсенето за прекалено кратко време.

2. Преди SEO всички клонове са равни. Не се нуждая от специални умения и опит в конкретната област на работа.

Като правило това звучи в отговор на въпроса: "Имате ли вече опит в сътрудничеството с фирми от дадената индустрия?"

Истината е, че абсолютно всички области на дейност са едни и същи по отношение на оптимизацията на търсачките. Например, сферата на бизнес услугите се отличава с висока конкуренция по въпроса за ключовите думи. Други области, като производствените отрасли с по-малко конкурентни. В резултат на това eXtremeSEO твърдят, че по-лесно да се постигнат господстващо положение в тези отрасли.

Ако фирмата ви не заема ниска ниша, продължете да търсите специалист по SEO, докато не намерите такъв, който има опит във вашата област на дейност и има доказан опит.

3. Дублирането на съдържанието е добро

Лицето или фирмата, която наемате за професионална помощ със SEO, може или не може да бъде експерт по маркетинг на съдържанието. Въпреки че наличието на умения в тези две области със сигурност е огромно допълнение, тъй като съдържанието е важен компонент на стратегията за SEO.

Публикуване на статии, които вече сте публикували на други сайтове, колкото и да са добри е лоша идея. Причините за това са във филтриране на дублирано съдържание и усилия в тази посока на алгоритъма Panda 4.0.

Знаейки само тези 3 водещи неща, може да прецените сами сео специалиста eXtremeSEO.