Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Вторник, 26 Юли 2016 18:48

Как да изберем килим

Написана от

Килимите са ползвани от стотици години по-рано. За известно време, те са загубили интереса, но след това отново се завръщат с цялата популярност, на която са способни. В модата разнообразието от мокети и килими привлича много повече внимание, отколкото техните "братя". Те придават на интериора комфорт и несравнима гледка.

Ето и как да изберем красива и пухкава настилка? Прочетете тук за почистване на мазета и тавани.

Какво направлява селекцията дълги килими

Има продукти с дължина от 2.5 до 10 см. Те се използват в спални и стаи за деца, където пропускливостта е много ниска. Те включват дългите килими, изработени в Индия или Китай. Дизайнът е винаги оригинален, а качеството е отлично.

Имайте предвид плътността на тъканта, която може да бъде разгледана от грешната страна. Най-строги и с по-добро качество. Нишките трябва да се допират помежду си, без пропуски. Огледай внимателно етикета, обърнете внимание на теглото, тъй като такова е по-голямо качество при килими. Разберете малко и за изхвърляне на мебели.

Не пропускайте да опитате плътността чрез натискане на повърхността с ръката, после рязко я пуснете. Ако формулярът се възстановява бързо, няма проблеми с еластичността, върху килима при ходене видът не се разваля. Ако правите ремонт е добре да знаете за изхвърляне на строителни отпадъци.

Следващата стъпка е да се идентифицира материала, използван в производството. Купчината се състои от естествена (вълна, памук), синтетичен (полиестер, вискоза) и смесени материали. Създаването на килими от смесени производители и прежди се придържа към определени комбинации от пропорции. Разбира се, разликата ще бъде в яркостта характеристиката на материала, производителност и разбира се, цената.

На какво друго да се обърне внимание

Изберете форма килим, цвят, който ще съответства на интериора в стаята. Общ изглед на помещението може да бъде студен или топъл, в зависимост от избрания тон. В тъмните стаи хармонични са топлите цветове. Ако прозорците са от южната страна, добавете малко прохлада, като изберете подходящ цвят и нюанс на килима.

Продукти с рисунки или модели в други интериорни елементи също могат добре да се съчетават в помещенията. За предпочитане е да изберете килим, който съвпада с цвета на пода, това е комбинацията за най-стилен и контрастен килим. Когато се налага, преди да поставите новите килими, не забравяйте плануване, изнасяне и изхвърляне с фирма. Една такава е POCHISTVA.COM.