Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Понеделник, 20 Юни 2016 17:51

Диети – съвети след бременност

Написана от

Бременността носи много щастие за една жена. Ставайки майка вие със сигурност изпитвате най-голямата радост. Но заедно с масивната наслада, бременността носи няколко проблеми, които не трудни за решение, но често потискат новата майка. Един от тях е наднорменото тегло. Няколкото килограма в повече са може би основният въпрос, който вълнува всяка нова майка.

След като бебето се роди, имате много време да помислите. Наред с грижите за бебето, трябва да се отървете от допълнителните килограми събирани девет месеца от бременността.

Диета след бременност няма да е най-трудната задачи. Важното е да се приеме положително отношение и жената да е психически здрава. Ако сте качили 20-25 килограма в повече, може просто да се изискват само няколко месеца, за да се върнете във формата, в която сте били преди.

Ето няколко съвета, за да горите излишните килограми след бременността:

Може и да звучи странно за вас, но прекалено многото храна може да навреди на вашата кауза. На първо място, трябва да внимавате какво ядете и да започнете повече физически упражнения. Всяка нова майка има нова отговорност и не може да си позволи да бъде напрегната. Така че, отказване изцяло от любимата храна не е добър избор. Яжте здравословна храна, но не и в твърде големи количества.

Вместо диета изберете си разнообразни храни. Яжте само за глада и ще откриете, че допълнителните килограми сами ще ви напуснат.

Новите майки трябва да избират различен вид закуски, така че да останат енергични през целия ден. Резенчета ябълка, морков на пръчки и бисквити пшеница са силно препоръчителни.

Планът на диета трябва да се взема под внимание съобразно възрастта. Отново, не трябва да се притесняват за теглото си. Без значение колко искате да загубите, не трябва да вземате по-малко от 1800 калории на ден, защото се нуждаете от тях, ако кърмите. Не забравяйте, че детето ви се нуждае от максимално храненето, трябва да изберете храни с тежки хранителни вещества, но с по-малко калории и мазнини. Рибата е една от най-добрите храни в тази категория. Също така се препоръчва прясно и кисело мляко.

Увеличете приема на вода. Той не само ви помага да избегнете обезводняване, но също така позволява да се храните нормално, без да прекалявате с количествата. Според пресни изследвания, пиенето на много вода увеличава метаболизма.

За да останете предпазливи, което ядете е много важно, също така да увеличите активността си. Силата за обучение, някои упражнения плюс аеробика са най-добрите начини да горите калории. По този начин около новите си деца ще разнасяте само много добра активност и позитивна нагласа.

Узнайте още много интересни неща на следните адреси:

http://starakniga.com/

http://otgore.com/

http://segashno.com/

http://obrazovatelno.com/