Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Сряда, 08 Юни 2016 15:13

Извозване на отпадъци или старателно почистване на трудни домакински електроуреди

Написана от

Дали ви е омръзнало да се борите с упоритите петна по котлон, миксер, тостер, горелката на печка или друг домакински уред или имате тайна рецепта, с която се справяте блестящо. Преди да ви е хрумнало бързо да се отървете от старите електро уреди в дома, като поръчате Извозване на отпадъците, ви предлагаме някои наши трикове за повече живот на домакинските уреди:

Използвайте лимон за свеж аромат

Ако ваше разположение започва да мирише фънки, че е време за цялостно почистване. Отърви се от мръсотия в шлифовъчни механиката, като се налива половин чаша сода за хляб в изхвърлянето, последвана от чаша бял оцет, две чаши от лед, и една чаша сол. С вода течаща студена, включете извозване на отпадъците, докато ледът е отишъл. За освежаване на миризма, нарязани лимон и се смила парчетата едно по едно време в изхвърлянето. Това са други невероятно домакинство използва за лимони.

Бавен котлон: почистете със сода за хляб

Безспорна е славата на бавния котлон, които прави приготвянето на храната лесно, но почистването - Не толкова. Когато вашия уред е потънал в мазни и прегорели натрупвания ще харчи двойно повече електричество, а това едва ли ще ви се хареса.

Значи е време за дълбоко почистване. За целта добавете ¼ чаша сода за хляб и сапун, след това напълнете съд с вода. Покрийте с капака, включете устройството на висока температура за два до четири часа и всичко е готово.

Стойката за миксер: Използвайте мокър парцал

Поставете мокър парцал над района, където попадат най-много остатъци от храна. След няколко минути, лепкавите покрития трябва да са по-меки и по-лесни за почистване. При почистване на бъркалката, накиснете във вода, за да се разтвори мръсотията, преди да започнете силно търкане.

Тостер: Почистете целевата тавата от трохи

Не забравяйте за тавичката за трохи, ако използвате тостера редовно. Измийте и изсушете тавата, преди да я постави обратно на мястото й. За да се изчисти вътрешните ъгли на вашия тостер, може да използвате фина четка. Външната страна избършете с влажна кърпа и мек почистващ препарат, малко оцет, ако е от неръждаема стомана.

Горелки на печки: Опитайте различни тактики за газ срещу електричество

За газовата горелка е важно отворите и да са добре почистени. За целта може да използвате карфица или разгънат кламер. След почистване на подвижните части на плочата за готвене ги накиснете в топла сапунена вода. Почистете внимателно и изплакнете обилно. Избършете плота с влажна, не мокра, за да се предотвратят течове в горелката. Електрически горелки никога не трябва да бъдат потопени във вода, така че може да е трудно да се отстранят изгорелите разливи, особено когато препаратът не е достатъчно силен. Комбинирайте сода за хляб и вода, докато го направите в паста консистенция, след това използвайте сместа. С тези съвети, можете да почистите цялата си къща, докато почивате през уикенда.