Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Понеделник, 14 Септември 2015 13:48

Как да създадете благоприятна среда за бебето

Написана от

Когато бебето е на път да пристигне, то трансформацията на дома е от съществено значение. В избора и покупката на мебели, аксесоари и всичко, от което се нуждае детската стая, от значение е правилната грижа.

Ето и някои насоки, как по-лесно да се справите с този период:

Мебелите и аксесоарите за помещението на новородено - съществените части от мебели, ted,  които ще послужат за създаване на място за бебето, трябва да са практични, функционални, удобни, естетически приятни и весели. Наред с това такива трябва да са лесни за почистване и да не задържат много прах, налепи и агенти от въздуха. Тук се включва и правилния подбор на мебели, спално бельо, играчки, осветление.

Къде да поставите новородено в къщата – стаята на бебето трябва да е достатъчно топла, светла и просторна. Ако не разполагате с допълнителна стая или предпочитате за първи път да не го оставяте в отделна стая, то отредете специален ъгъл за детското креватче. За да създадете ъгъл за бебе е достатъчно място от 150 см в ширина и дълбочина от 70-80 см. Може да се възползвате максимално от пространството на цяла стая, дори и докато детето расте. Разположението на детското креватче около прозореца не бива да е твърде малко, за да не се долавят резките промени в климата навън.

Матракът блян за люлка и след това за шезлонги, трябва да са еднакви, конвертируеми. Такива трябва да имат опция против задушаване, ортопедична, анатомична, водоустойчива, анти-кърлежна, антиалергични, анти-бактериални, термично, хигиенни, еластична, със стабилна форма, сменяеми, миещи се материи и така нататък. Освен това, можете да използвате матраците тед, с висока поглъщаща способност, дишаща материя и противоалергични качества.

Аксесоарите на матрака - покривалото служи, за да предпази матрака от външни агенти. Водоустойчивата повърхност ще брани кожата на бебето, между еднолицеви матраци и чаршаф.

Избирайте винаги естествени материи и материали за детската стая. Такива няма да провокират алергии и други нежелани реакции у бебето.