Блог

Почистване на домове и офиси

Почистване на домове и офиси

Сайта се отдава под наем
свържете се с нас


Контакти
Понеделник, 17 Септември 2018 13:09

Услуги по отстраняване, натоварване и отстраняване

Написана от
Ако трябва да извадите старите прозорци, да почистите след ремонт и дори леки козметични работи ва апартамента кого търсите. На пазара вече има фирми, които предлагат два начина да се справите с големите отломки боклук:
Сряда, 27 Юни 2018 10:43

Фирма за монтаж на гардероб

Написана от
Когато се нанасяте в ново жилище или сменяте обзавеждането има технически въпроси, с които ще трябва да се справите. Едно от нещата, за които трябва да помислите е транспорт за извозване на старите мебели и изхвърлянето има на депо. За това ще ви е нужен транспорт. Такъв може да осигури…
Ако някога сте се вгледате в списъци с недвижими имоти и сте се натъкнали на реклама за "луксозен дом", бихте могли да си помислите. Но какво точно определя луксозния дом, така или иначе?
Понеделник, 30 Април 2018 16:40

Топ съвети как да разчистите тераса на апартамент

Написана от
Използвате пространството на балкона с по-голяма полза. Например, да създадете красива оранжерия или да устроите уютно място за четене на книги.
Изграждането на кладенец се приема за един от най-сигурните и икономични варианти на вододобив. Още преди столетия хората открили в този метод множество позитиви . Днес предимствата им могат да се сведат до дузина, сред най-популярните и общи мнения са:
Четвъртък, 12 Април 2018 17:11

Извозване на стар битов отпадък

Написана от
Отпадъците са нещо много досадно нещо. Те ни преследват и са неизменна част от нашето ежедневие. Има ги навсякъде около нас. Има ги у дома, има ги на работата, има ги по улиците с две думи казано има ги навсякъде около нас. Не знам дали някога сте се замисляли колко…
Понеделник, 19 Февруари 2018 12:09

Кой и кога изхвърля старо дюшеме и паркет

Написана от
Дюшемето и паркета са две от най-старите познати настилки. Едни от най-старите и разбира се най-здравите.
Четвъртък, 14 Декември 2017 16:51

Фирми за почистване на жилища от стари мебели

Написана от
Фирми за почистване на жилища от стари мебели предлага разглобяваме големи мебели изнасяне и експортиране. Днес, да се отървете от стари и големи мебели е много трудна и почти невъзможна задача. В края на краищата, не само трябва да се разглобява и изважда от апартамента, но също така да бъде…
Четвъртък, 30 Ноември 2017 19:36

8 неща, които париажанките не носят

Написана от
Обикновено и вкусно - това е мотото на идеализирания образ на френския моделист. Ако и вие сте почитателка на френската мода и всичко френско, но все още не знаете как да подберете правилния тоалет, аксесоари и маниер, то тук може да научите за нещата, които парижанките не носят.
Страница 1 от 2